Airconditioning of ventilatiesystemen nodig?  Con – Air bv  bezoekt uw bedrijf en maakt voor u een heldere en eerlijke offerte met daarin goede adviezen en kwalitatief hoogstaande materialen.
 
Con –Air is gespecialiseerd in het leveren en installeren van airconditioning- en ventilatie systemen. Het is voor iedereen wenselijk dat de ruimte waar uw mensen verblijven op de juiste temperatuur gehouden kan worden. Ook is het zeer wenselijk en zelfs verplicht dat de luchtkwaliteit aan zekere voorwaarden voldoet zodat iedereen in een gezonde omgeving mag werken.
 
Voor ruimten waar alleen apparatuur staat is het ook heel goed mogelijk om op een eenvoudige en dus niet al te dure manier de ruimtetemperatuur beheersbaar te houden. Vaak worden onnodig dure systemen aangeboden terwijl onze ervaring leert dat met splitsystemen alle ruimten te conditioneren zijn.
 
Con – Air bv monteert bij voorkeur Daikin airconditioning aangezien de praktijk leert dat dit een bijzonder betrouwbaar product is. Niet voor niets geeft Daikin 5 jaar garantie op alle onderdelen, vermits de installaties een jaarlijkse onderhoudsbeurt krijgen, en Con-Air geeft 2 jaar montage garantie. U bent dus verzekert van zekerheid!
 
Als wij langs mogen komen kunnen wij u diverse systemen aanbieden, afhankelijk van de ruimte en uw wensen. Wij geven een wel gemeend advies om de betreffende ruimte zo goed mogelijk te conditioneren.
 
Con – Air bv levert dus alleen materialen van een hoge kwaliteit en wij installeren alle installatie m.b.v. goede en nette mensen, die u zullen verbazen. Ook het jaarlijkse onderhoud wordt u door Con – Air bv aangeboden middels een contract, Mocht u eventueel problemen hebben met de installatie dan komt er zeer snel een service monteur bij u langs om naar een oplossing te zoeken.
 
Bent u dus opzoek naar een airconditioning of ventilatiesysteem, twijfel dan niet en neem via de website contact met ons op!
 
U zult blij zijn met uw keuze van  Con – Air bv
 
Tot ziens!